El restaurant Blat al Sac és un lloc on es menja bé. El nom prové de la dita„no diguis blat fins que no sigui al sac i ben fermat“, que significa que no s’ha de confiar en l’èxit d’una cosa fins que no sigui segur, fins que no s’hagi esdevingut.
Hi trobam plats com ara amanides i tapes, d’entre les quals hi ha propostes internacionals amb un toc mallorquí, per exemple els natxos a la mallorquina (amb sobrassada, mel, formatge menorquí i mozzarella)o els tacos de carn de porc macerada amb licor de palo. També són molt bones les croquetes de salmó i albergínia, acompanyades amb un allioli de taronja, els ous romputs amb patata i tòfona.
També destaquen els pambolis. N’hi ha de clàssics d’anxoves, de camallot, de formatge, de pernil, i d’especials, com el d’escalivada amb guacamole, el de calamar amb salsa i allioli de cúrcuma, el de bacallà amb mussolina de tinta de sípia i amaniment d’alfabeguera, o el de filet de porc macerat amb sobrassada i acompanyat de parmesà i de confitura de melicotó.
De postres, hi ha el pastís de brossat amb fruites del bosc i llet preparada, el brownie de remolatxa amb salsa de xocolata blanca i festucs i el pastís de dàtil amb salsa de toffee i gelat de vainilla.
Durant la tardor, l’hivern i primavera fan menú del dia a migdia, mentre que l’estiu només obren al vespre.
Visualitza el mapa complet