Cafè Botiga Restaurant Amadip Esment Palmanova

Al restaurant Amadip Esment de Palmanova hi trobareu bon menjar i, alhora, els clients contribueixen a la tasca social que Amadip Esment duu a terme a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual.

El local és ampli i comfortable. Cada dia  hi podeu berenar amb pans i productes de rebosteria (panades, cocarrois, ensaïmades, etc.) fet per ells mateixos, a l’obrador que té Amadip Esment a Palma. A més a més, cada migdia laborable hi fan menú, amb diverses opcions setmanals a triar. Cal destacar que els plats es cuinen majoritàriament amb els aliments que cultiven a l’hort que tenen a Son Ferriol.

A més a més, tenen carta, tant entre setmana com en  cap de setmana, amb plats com l’arròs amb gambes de Sóller, els ous romputs amb patates i pernil salat, l’hamburguesa mitxa (de porc i vedella) amb sobrassada i salsa barbacoa, entre altres propostes.

Per cert, els dissabte i diumenges (a partir de les 13 hores) ofereixen a les famílies que hi van a dinar un servei d’entreteniment per a infants, amb monitor inclòs, de manera gratuïta.

 

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Restaurants