Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Al restaurant Amadip Esment de Palmanova hi trobareu bon menjar i, alhora, els clients contribueixen a la tasca social que Amadip Esment duu a terme a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual.

El local és ampli i comfortable. Cada dia  hi podeu berenar amb pans i productes de rebosteria (panades, cocarrois, ensaïmades, etc.) fet per ells mateixos, a l’obrador que té Amadip Esment a Palma. A més a més, cada migdia laborable hi fan menú, amb diverses opcions setmanals a triar. Cal destacar que els plats es cuinen majoritàriament amb els aliments que cultiven a l’hort que tenen a Son Ferriol.

A més a més, tenen carta, tant entre setmana com en  cap de setmana, amb plats com l’arròs amb gambes de Sóller, els ous romputs amb patates i pernil salat, l’hamburguesa mitxa (de porc i vedella) amb sobrassada i salsa barbacoa, entre altres propostes.

Per cert, els dissabte i diumenges (a partir de les 13 hores) ofereixen a les famílies que hi van a dinar un servei d’entreteniment per a infants, amb monitor inclòs, de manera gratuïta.

 

View larger map