Cantina Panzá

Els cuiners Fernando P. Arellano i Javier Gardonio, juntament amb la maitre Itziar Rodríguez han creat un espai de bona cuina a Palma, concretament a l’hotel Sant Jaume. L’anomenen cuina de memòria perquè hi transmeten els gustos i elaboracions que varen aprendre de les padrines i dels padrins.

Tapes, plats de cullera cuinats a foc lent, com també propostes de carn i peix s’ofereixen a través de plats ben elaborats. Així, hi trobareu propostes com la versió de l’all i pebre de pop, un plat típic de València, també hi trobareu el caneló de coa de bou cuinat amb vi ranci, cornes cruixents i fumades, el rèmol amb mantega Meunière i tirabecs o el melós de porc ibèric i calamar amb mussolina de moniato. De postres, hi tastareu clàssics com el babà napolità banyat amb rom Jungla i escuma de vainilla amb fruites vermelles o l’arròs amb llet (com el de la padrina) amb nabius.

El local és agradable i hi destaca una selecció de vins acurada, amb especial atenció als de Mallorca. Al migdia, també hi ofereixen menú del dia

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants