Cuina Vivant

El restaurant Cuina Vivant ofereix una proposta fresca i de producte local. A migdia, hi trobareu un menú amb aliments de temporada i influenciats per la cuina mallorquina. Es troba a Palma i també obre al vespre.

Pilar Palou Garí, a la sala, i Tomàs Ketlun Gallego, a la cuina, aposten pel reaprofitament i la no creació de més residus. Per això, són el primer restaurant amb tirador de vins naturals de Mallorca.

Alguns dels plats que hi hem tastat són l’amanida de col llombarda amb poma i dàtils, la panada argentina amb bacallà, la quiche de bolets i, de postres, el pastís de garrova amb confitura. També hi han fet plats com ara la colflori amb iogurt d’herbes, el blanquet amb chutney de pebres o el tombet amb rajada escabetxada.

La taula aferrada al taulell prové d’una alzina que va caure per mor d’un temporal i la fusta del tasser és d’un noguer que també va caure d’un jardí. L’aprofitament també es veu en els penjadors, que provenen d’una fàbrica de sabates d’Inca, els propietaris de la qual són família de na Pilar.

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.