En aquest antic casal datat del segle XV hi podem menjar braç de me mallorquí cuit al forn lentament, amb romaní, farigola, all i acompanyat de puré de patates, salmó a la planxa amb cuscús de verduretes o la mousse de xocolata i escuma de coco.

L’espai del restaurant la Paloma de Palma és molt bell, amb les parets nues de pedra. A més, compta amb un menjador al pis superior en el qual hi podeu fer sopars o dinars d’empresa, celebracions, etc.

_____________________

Anteriorment hi va cuinar el xef  Javier Soriano, qui hi va preparar tapes com les sardinetes amb oli de gerds i formatge maonès, els embotits embolcallats de patata o el frit de pop. A més, de plats com el salmó amb teriyaki, fet lentament al buit, acompanyat de verduretes, la mitjanada de bou o el bacallà al forn, l’apple crumble amb gelat i el rebentat de palo, una suau panacotta feta amb aquest licor illenc.

View larger map