Pinzell Restaurant

La família Torrent Vivó, coneguda per estar vinculada a l’art, ofereix amb el restaurant Pinzell un espai per gaudir del menjar alhora que ret un homenatge a la pintura a través d’obres de diferents artistes.

El restaurant Pinzell es troba a Ciutadella. El cuiner Joan Salord és el responsable d’una carta versàtil (llobarro fumatcaneló de carabassó amb crema de formatge) que abasta des de plats més populars (com l‘arròs negre amb sípia i gambes) i fins i tot amb un toc oriental (com el wok de verdures amb noodles d’ou), fins a propostes amb un punt més creatiu com els raviolis de préssec, gambes i iogurt grec.

També destaca per oferir plats que surten del saber culinari menorquí com el calamar farcit de gambes amb salsa d’avellana, el filet de vedella de Menorca o la versió de la greixera de moniato amb gelat de mel.

Dídac Pons dirigeix la sala amb un servei atent. Hi destaca la presència de vins de Menorca. El local ofereix diferents possibilitats d’àpats ja que es divideix en la planta baixa, el primer pis i la terrassa de la Plaça dels Pins.

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants