Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El restaurant Plaer Vegetarià de Manacor ofereix una cuina sana i ben gustosa a partir de producte local, la majoria dels quals procedeix d’agricultura ecològica i de comerç just.

Hi menjareu plats cuinats amb esment i amor com les croquetes d’espinacs, xampinyons i gorgonzola, macarrons de blat vestit (espelta) amb carabassó i formatge feta, risotto d’arròs vermell, hamburgueses de pastanaga,quinoa i llentia vermella o remenat d’ou amb algues i verdures, entre altres propostes. Cada migdia hi fan menú.

Les fundadores d’aquesta fonda de bon menjar vegetarià són Joana Maria Sureda i Maria Magdalena Nadal, que l’obriren l’any 2013.

També fan plats aptes per a celíacs i per a intolerants a la lactosa.

View larger map