Ramen Otaku

El restaurant Ramen Otaku es troba al centre de Palma. Com el seu nom indica, està especialitzat en ramen, és a dir, en sopa de fideus. Tot i que és un plat xinès, també es troba a la cultura japonesa, d’on s’ha fet popular a Europa especialment gràcies als còmics manga.

El secret del ramen són les hores de cocció del brou. A Ramen Otaku, en trobareu de diferents, com ara el ramen Tonkotsu, fet amb carn de porc, amb una cocció de 24 hores, que es cuina amb gingebre, ou bullit i oli d’all negre. També n’hi ha de vegetarians, amb tomàtigues seques, bolets i carabassa. A més de ramen, també hi fan crestes japoneses (giozes) i gambes arrebossades, entre d’altres propostes.

El creador d’aquest restaurant és l’alemany Bjoern Heibuelt, que va quedar enamorat del ramen després de viatjar al Japó amb son pare, un cuiner amb estrella Michelin. Anys més tard, volia crear el seu propi restaurant de ramen, per això, es va formar al Japó, concretament a Tòquio, en una escola de ramen, amb un dels cuiners del grup Rajuko Lab. Després d’aquesta fase, l’any 2019, va obrir les portes del restaurant Ramen Otaku a Palma.

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants