La cuina mallorquina és la protagonista d’aquest restaurant on tampoc no hi falta el marisc, el peix fresc i la carn. Cada migdia hi fan menú, mentre que al vespre hi trobareu una selecció de plats com calamars, entrecot, copinyes a la planxa. Al dijous vespre hi trobareu un gran assortiment de tapes mentre que els caps de setmana hi fan pamboli de llamàntol (mitjancer o gros).

També hi trobareu variats de frit, sípia amb salsa, moll escabetxat, ronyons, tot fet per ells. De fet, en Toni és l’amo dels fogons del restaurant Can Carrió – Can Marçal de sa Cabaneta. Aprengué l’ofici de sa mare, n’Esperança, i de la seva padrina. També fan plats tradicionals, principalment per encàrrec, com el bollit d’ossos salats, el xot al forn, l’arròs a banda o la caldereta, entre altres. Val a dir que el Restaurant Can Carrió Can Marçal de sa Cabaneta és un dels establiments amb més tradició del municipi de Marratxí.

View larger map