Restaurant Can Jaume. Artà

Arribar un dilluns migdia al restaurant i veure’l tot ple significa que hi  fan les coses bé. Parlam del restaurant Can Jaume d’Artà on hi trobareu bona cuina casolana.

Cada migdia hi podeu menjar de menú per només 8 euros (postres i beguda inclosos). Són plats principalment de cuina mallorquina i de temporada. A més, al menú de dissabte hi trobareu porcella al forn i paella. Nosaltres hem gaudit de menjar el frit de freixura i la llampuga amb pebres.

Pel que fa a la carta, cal destacar plats com el bacallà amb ceba arrebossada o les costelles de me. També preparen menjars per encàrrec.

Per cert, cada divendres vespre hi trobareu un bon assortiment de tapes com la barqueta de raola amb pebre del Padrón, la de llom amb gírgoles, la broqueta de pollastre, la tapa de trempó amb anxoves o la de mussola amb pebres, cada una per només 1 euro.

Visualitza el mapa complet

2 Comments

  1. sitio con muy buena comida, acogedor y familiar. La familia simpaticisima – y la madona tiene gusto y ganas de cocinar! Para nosotros un deber una vez por semana!!
    Ein Ort mit sehr gutem Essen, gemütlich und familiär. Die Familie sehr sympathisch – und die Hausfrau hat Geschmack und Lust beim Kochen! Für uns einmal die Woche ein Muss!

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Restaurants