Restaurant Menestralia

Al Restaurant Menestralia de Campanet hi trobareu una gran varietat de propostes per assaborir cada dia de la setmana. Al matí, hi destaquen els berenars de pamboli, un clàssic molt demandat, tant d’embotits com de sípia o carn torrada; de fet és un restaurant on molts de ciclistes hi tenen el seu punt de trobada per descansar i menjar.

A migdia i els divendres i dissabtes a vespres, hi trobareu un bufet molt variat, en el qual hi destaquen els plats de cuina mallorquina, com la porcella (que prové de Mallorca). També hi ha un bon assortiment de plats freds com ensalades i plats calents amb peix, arròs o fideus.

El restaurant disposa d’un bon aparcament i, també, té jocs infantils, que fan les delícies dels més menuts de la casa.

A més de la sala principal de bufet, el restaurant Menestralia compta amb dues sales climatitzades i dotades amb un equip tècnic i audiovisual per dur-hi a terme les celebracions i els esdeveniments contractats.

  • Sala Campanet (principal): aprox. 200 persones.
  • Sala Coves (1r pis): aprox. 180 persones.
  • Sala Fonts Ufanes (Planta baixa): aprox. 110 persones.

Just al costat hi trobareu la fàbrica de vidre Menestralia, on hi podeu adquirir auténtiques peces d’artesania, com copes, tassons, setrills, lámpades, objectes de decoració… i veure com els artesans del vidre fan les seves creacions.

Visualitza el mapa complet

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Restaurants