Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch, Amerikanisches Englisch und Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

El restaurant Oliu d’Andratx és una de les propostes gastronòmiques més sorprenents i joves de Mallorca. Joan Porcel és el creador del restaurant Oliu. Hi ofereix una cuina selecta i, també, creativa en la qual la cuina mediterrània n’és l’essència.

Hi hem tastat plats com els saquets de pasta fresca farcits de tòfona negra amb gírgola de card i escuma de tòfona, el galtot d’ibèric amb reducció de Pedro Ximenes, o el niu de xocolata amb cremós d’oli d’oliva amb sopeta de vainilla.

El local no sols convida a gaudir de la bona cuina i companyia, sinó de la natura i dels bons moments en un espai que combina l’elegància, la sofisticació i la tradició. Té una terrassa àmplia i, també aparcament. Cal destacar del restaurant Oliu l’excel·lent atenció al client

View larger map