Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El chef argentí Mauricio Farinola (que ha passat per la cuina de restaurants mallorquins com Tahini i Lucy Wang, entre altres, i que és alumne del mestre (itamae) Iwao Komiyama, pioner en la introducció del sushi a l’Argentina) ofereix una proposta inspirada en la cuina peruana i japonesa a primera línia de mar. Aquest restaurant del Port d’Andratx, dissenyat per l’estudi d’arquitectura García – Ruiz, va obrir les portes el mes de maig de l’any 2016 i gràcies a la feina del seu equip s’ha convertit en un referent en cuina oriental a la zona d’Andratx.

La carta ofereix propostes interessants en cocteleria, com el Mango Volador, un còctel original de la casa fet amb cava, puré de mango, suc de llima, Passoa i ovada de peix volador.

Algunes de les propostes de la carta són els nigiris de salmó flambejat i de vedella flambejada, el chasu ibèric (secret marinat amb salsa chasu, acompanyat d’albergínies torrades i sèmola gratinada), l’ensalada de pasta cha soba (amb te verd) acompanyada de gambes, pop, vieries i salsa de blat de moro dolç i salsa miso), a més d’un complet assortiment de sushis (rolls) i sashimi (com l’assortiment de 20 peces Sashimi Moriawase).

Com és tradició al Japó, els plats es poden assaborir a la barra, just davant el cuiner, i també a les taules interiors i exteriors -davant la mar-. A més a més, ofereixen servei per endur (take away). Cal destacar la presència de vins mallorquins a la carta.

El nom Sumailla (pronunciat ‚sumaia‚) prové de l’idioma quítxua, llengua del Perú, i significa ‚llum bella‘ en referència a les belles postes de sol del Port d’Andratx.

View larger map