/

Presentació del llibre Tapes i còctels amb Oli de Mallorca

Tendrà lloc el 20 de setembre a la Fira de Llibre en Català, als jardins de la Misericòrdia de Palma

L’Oli de Mallorca és un aliment per passar gust, sigui amb la senzillesa d’un bon pa amb oli, sigui amb la sofisticació de qualsevol de les propostes que es presenten en el llibre Tapes i còctels amb Oli de Mallorca.

Aquesta obra es presentarà el dissabte 20 de setembre en el marc de la Fira del Llibre en Català de Palma, a les 19 hores, als Jardins de la Misericòrdia de Palma. L’obra, publicada per Lleonard Muntaner Editor dins la col·lecció Melmelada, és una iniciativa atrevida que permet conèixer de primera mà les propostes gastronòmiques més innovadores de xefs de renom, com Maca de Castro, David Méndez, Ricardo Rossi, Pinxo González del Valle, Enrique Raúl Erazo, Fernando P. Arellano, José Cortés, Miquel Calent, Tomeu Caldentey, Edgar Rodríguez, Ígor Rodríguez, Pedro Peñalba, Raúl Ballesteros i Marc Fosh.

També hi ha receptes de còctels amb oli d’oliva verge extra elaborades per professionals, com ara Alberto Pons, Andreu Genestar, Charles Harrington-Clarke, Callum Murray Thierdplan, Fran Marcos, Gabriel Mijas, Cristian Balta, José Torres, Matías Iriarte, Rafa Martín, Salvador Esquinas i Toni Motoso.

La presentació serà a càrrec de Joan Mayol, president de la DO Oli de Mallorca; Lydia E. Larrey, responsable dels textos del llibre, i la fotògrafa Cristina Ortega, i també hi assistiran  els cuiners participants en el llibre.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat