//

Pau Navarro i Pablo Aranda cuinaran plegats

Els cuiners en cap dels restaurants Clandestí i El Olivo oferiran un dinar diumenge

Aquesta setmana, el talent de Pau Navarro, xef de Clandestí Taller Gastronòmic, i el de Pablo Aranda, responsable de la cuina d’El Olivo (Belmond La Residencia, Deià), protagonitzaran plegats un dinar especial aquest diumenge al restaurant Clandestí Palma. Navarro ofereix una cuina un punt agosarada i alhora honesta, mentre que Aranda destaca a El Olivo per la reinterpretació de la tradició islàmica a Mallorca.

Des de fa tres temporades, Aranda ha rellevat Guillem Méndez al capdavant del restaurant El Olivo, mentre el ‘solleric’ continua coordinant la resta de l’oferta gastronòmica de l’hotel Belmond.

Aquesta setmana hi ha més activitats al restaurant Clandestí. Bona mostra és dijous, 13 de novembre, quan Santi Mas –cap de cuina del restaurant Mercat Negre– torna als orígens per liderar una sessió de cuina mar i muntanya, en la qual mostrarà als clients del taller gastronòmic els gustos i tècniques que caracteritzen el seu establiment, que es troba al Mercat de l’Olivar. Serà un sopar que no deixarà indiferent ningú.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat