Restaurant s’Àngel

Amanides/Cuina creativa/TapesPlaça de l’Àngel, 2Inca/RaiguerRomàntic971 88 04 7315-20 euros[:ca] Diumenge migdia tancat [:en]Closed on Sunday middayEl

Bar Los Arcos. Muro

TapesPlaça de la Constitució, 4Muro/Raiguer971 53 83 26Al Bar Los Arcos de Muro hi podeu berenar,

S´Hostal de Montuïri

PamboliCarrer de la Constitució, s/nMontuïri/Pla971 64 60 496-12 euros[:ca]Obert de dimarts a diumenge[:en]Open Tuesday to SundayConegut

Fideus de vermar

Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades

Quarto

Per a fer aquestes postres que ha fet tan famós a Can Joan de s´Aigo, hem de pujar el blancs d´ou a

Crema de col lombarda

Entrant/Cremes i sopesBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: – 1 col lombarda petita (800 g sense el tronxo) – 1 ceba mitjana –

Caprese amb prosciutto

Tallar els tomàquets en rodanxes grosses i posar sal i pebre negre. A sobre, afegir un tall de mozzarella, pernil tallat petit