Gabriel Morell n'és el president i Josep Lluís Roses, el vicepresident
Gabriel Morell n'és el president i Josep Lluís Roses, el vicepresident
Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats
El restaurant, situat al barri de Santa Catalina, l'oferirà cada dijous a
El restaurant del Càmping del Solsonès ofereix una cuina de qualitat, sana i de proximitat amb
Tant al migdia com al vespre hi podeu menjar un dels millors variats de Mallorca a
Cuina catalanaRambla de Catalunya, 13, 08007 Barcelona, EspanyaBarcelona/Catalunya93.302.66.31www.matamalarestaurant.com30 euros[:ca]De 12 a 24h. Descans setmanal: Dilluns i
Hi trobareu carn torrada, sípia amb salsa, ben casolana i gustosa, pambolis, canonges (llorigó) i caragols,
Cuina catalanaPartida l'Escanyissada S/N, 43870 Amposta, TarragonaAmposta/Catalunya977261026www.restaurantestany.com20 euros[:ca]De 13h a 16.30h i de 20h a 23h.
1-Posau dins un ribell la llet teba i dissoldre el llevat, despres posar el sucre i barrejar fins que estigui ben dissolta.
2-Afagir
Aquesta recepta de pastís de verdures és senzilla i bona de fer. La part que duu una mica més d'elaboració és tallar
En quatre cullerades d'oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
La recepta d'aquest pa és idèntica
Bateu 4 ous amb 200 g de sucre. Després, hi afegiu 250 g d'ametlla molta, 30 g de coco ratllat, la ratlladura
Coure mig got de bourghul com indica l'envàs. Un cop el bourghul estigui cuit, afegir un tomàquet mitjà, una ceba mitjana, mig