/

Gabriel Lucas torna a ser el Millor Sommelier de les Balears

El millor sommelier de les Illes Balears 2019 és Gabriel Lucas Dimmock, que revalida el premi que també va guanyar l'any 2018

Representarà les Illes Balears en el Campionat d’Espanya, juntament amb Davide Lago

El millor sommelier de les Illes Balears 2019 és Gabriel Lucas Dimmock , que revalida el premi que també va guanyar l’any 2018. El campionat, organitzat per l’Associació Balear de Sommeliers (ABS) es va celebrar el dilluns dia 4 de març, a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

En aquesta XXI edició hi participaren 6 finalistes –Isaac Garcia, Ignacio AcevedoJuliana GonzálezSito Bosch, Davide Delago y Gabriel Lucas Dimmock– que hagueren de fer una prova eliminatòria teòrica de 41 preguntes sobre la seva professió.  Tres d’ells passaren a les proves pràctiques finals, concretament foren Gabriel Lucas Dimmock, que va guanyar el primer premiDavide Delago, que va quedar segon, y Juliana González, que va quedar en tercera posició. Cal comentar que tant Delago com González treballen al restaurant Es Racó des Teix de Deià, mentre que Gabriel Lucas actualment no està en cap restaurant, abans feia feina al restaurant Marc Fosh.

Julio Torres, secretari de l’ABS, va comentar que tant Gabriel Lucas com Davide Delago representaran les Illes Balears en el Campionat de Sommeliers d’Espanya, que se celebrarà del 8 a l’11 d’abril en el Saló Gourmets de Madrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat