Cors de foie gras i maduixa

3 mins de lectura

Empezaremos preparando la mousse de foie-gras. Colocaremos la gelatina dentro de un vaso y la cubriremos con agua fría para que se

Angules falses

1 min. de lectura

Tallar les arrels de porros i netejar-les. Introduir-les en aigua bollint i, després d'un minut, treure-les. Afegir-les a un gra d'all tallat

Pintxo d’amanida de bou de mar

1 min. de lectura

Barrejar un got d'enciam tallat ben petit amb un got de la carn d'un bou de mar i tres cullerades de maionesa.

Pintxo de botifarra de Burgos i brie

1 min. de lectura

Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un

Pintxo de botifarra de Burgos i ou

1 min. de lectura

Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un

Tapa de pinya amb brie

1 min. de lectura

Tallar a daus petits la pinya i a bastonets petits el formatge brie. Afegir unes gotes d'oli i una mica d'orenga. Barrejar.

Tigres

1 min. de lectura

Barrejar la mateixa quantitat de beixamel espessa (en la que s'haurà possat una ceba picada fregida i que s'haurà fet amb meitat

Cassoletes Margarita

1 min. de lectura

En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica de mantega tova).

Tapa Durí

1 min. de lectura
1

Per començar el primer que farem serà confitar la ceba, a foc baix, i al mateix temps anirem preparant el formatge a

Pa pícnic tres sabors

1 min. de lectura
1

1-Posau dins un ribell la llet teba i dissoldre el llevat, despres posar el sucre i barrejar fins que estigui ben dissolta.
2-Afagir

Croquetes de xampinyons

1 min. de lectura

Fregir en una mica d'oli i mantega 1 ceba mitjana i 1 gra d'all tallats ben petits. Quan estiguin fregits, afegir 200

Torrada de bolets i ou

1 min. de lectura

Talleu a trossos petits l'all i saltegeu-los en una paella amb l'oli. Afegiu-hi els bolets i deixeu-los fins que s'hagi evaporat l'aigua

Entrepà vegetal

1 min. de lectura

"Salpebrem" el filet de pit de pollastre i el posem a coure al microones fins que quedi cuit.
Piquem els canonges ben finets