José Abellán ensenya com s’ha de tallar el pernil

El mestre tallardor José Abellán, membre de l'Associació Nacional de Talladors de Pernil, visitarà l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears per impartir un curs sobre coneixements bàsics de pernil i per explicar com s'ha de tallar.

El mestre tallardor José Abellán, membre de l’Associació Nacional de Talladors de Pernil, visitarà l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears per impartir un curs sobre coneixements bàsics de pernil i per explicar com s’ha de tallar.

Serà els dies 10 i 11 de març, de 16 a 20 hores, a l’edifici Arxiduc Lluís Salvador del Campus UIB (Palma)

CONTINGUT
– Conceptes i coneixements bàsics del porc
– Cria, raça i denominacions d’origen
– Classes i qualitats de pernil
– Útils i ganivets necessaris
– Pràctica de tall del pernil

METODOLOGIA
Classe teòrica de 2 hores de durada
Classe pràctica de 6 hores de durada

Obert a qualsevol nivell.

PREU DEL TALLER
Matrícula de 100 €, més el material del taller .
Pernil serrà Gran Reserva : 70,00 €
Pernil ibèric de Esquer : 110,00 €
Pernil ibèric de enceball : 170,00 €
Pernil Ibèric de Gla : 230,00 €

OBSERVACIONS
L’Escola d’Hoteleria deixarà a cada alumne un davantal, un joc de ganivets i un suport per al pernil. Un cop finalitzat el taller es tornarà a la Escola d’Hoteleria. L’alumne s’endurà el pernil que talli envasat al buit. Es lliurarà un diploma d’assistència al taller .

DURADA
8 hores lectives.
ORGANITZACIÓ
Departament de divulgació i formació contínua de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

INSCRIPCIONS
Tel.: 971 172375 / 971172648
cati.borras [arrova] uib [punt] es
L’organització es reserva el dret a posposar o anul·lar el curs en cas defalta d’alumnat.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat