El mestre tallardor José Abellán, membre de l’Associació Nacional de Talladors de Pernil, visitarà l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears per impartir un curs sobre coneixements bàsics de pernil i per explicar com s’ha de tallar.
Serà els dies 10 i 11 de març, de 16 a 20 hores, a l’edifici Arxiduc Lluís Salvador del Campus UIB (Palma)
CONTINGUT
– Conceptes i coneixements bàsics del porc
– Cria, raça i denominacions d’origen
– Classes i qualitats de pernil
– Útils i ganivets necessaris
– Pràctica de tall del pernil
METODOLOGIA
Classe teòrica de 2 hores de durada
Classe pràctica de 6 hores de durada
Obert a qualsevol nivell.
PREU DEL TALLER
Matrícula de 100 €, més el material del taller .
Pernil serrà Gran Reserva : 70,00 €
Pernil ibèric de Esquer : 110,00 €
Pernil ibèric de enceball : 170,00 €
Pernil Ibèric de Gla : 230,00 €
OBSERVACIONS
L’Escola d’Hoteleria deixarà a cada alumne un davantal, un joc de ganivets i un suport per al pernil. Un cop finalitzat el taller es tornarà a la Escola d’Hoteleria. L’alumne s’endurà el pernil que talli envasat al buit. Es lliurarà un diploma d’assistència al taller .
DURADA
8 hores lectives.
ORGANITZACIÓ
Departament de divulgació i formació contínua de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.
INSCRIPCIONS
Tel.: 971 172375 / 971172648
cati.borras [arrova] uib [punt] es
L’organització es reserva el dret a posposar o anul·lar el curs en cas defalta d’alumnat.
Estic interessat amb un curs de tall de pernil
M’agradaria tindré informació
Gracies