El peix fresc i la carn madurada, tot fet al caliu, són les especialitats del restaurant Ses Coves de Campanet
La cafeteria Dino de Bendinat és un espai on hi podeu berenar o dinar, com també fer-hi un cafè o infusió. Al matí, hi
El restaurant Ramen Otaku es troba al centre de Palma. Com el seu nom indica, està especialitzat en ramen, és a dir, en
Les tapes i les fritures de peix són les especialitats de la cafeteria El Rocio, un temple de la cuina andalusa
Hi trobareu una bona varietat de propostes, com ara el kan kiew wan amb curri verd de verdures i llet de coco, que es pot
El restaurant Kanalla de Palma ofereix una cuina atrevida i suggerent. Obert el mes de juny de 2022 pels germans Tony i Kiko Escribano,és un espai per
El restaurant Bananas de Son Bauló és un dels establiments amb història de la zona de Can Picafort. Els arrossos secs són l'especialitat, però també
La propietària i xef actual és Maribel Moll, que ha canviat el concepte anterior (un bistrot francès), però manté un gran nivell culinari
Es troba a prop d'un penya-segat de Llucmajor, en direcció al Cap Blanc, i hi podeu gaudir d'una vista espectacular de la mar i
El local va obrir les portes l'any 2015 i des de llavors no ha fet més que sumar adeptes
Hi trobareu una proposta senzilla i saborosa amb vegetals, verdures, tubercles, flors i fruites de temporada, moltes procedents d'horta ecològica
Cuina fresca, de mercat i de qualitat. Així es presenta el restaurant Mesclat de Palma. El trobareu al barri de Santa Catalina, a la
El restaurant Buscando el Norte de Santa Catalina ofereix una interessant proposta de tapes i plats, amb un toc creatiu
El restaurant Xalest va obrir les portes el mes d'octubre de 2021 i el seu xef és Xema Álvarez, conegut per ser el
Cuina selecta/TapesCentre/Mallorca/PalmaMenú del dia[:ca]Obert de dilluns a diumenge. [:en]Open from Monday to Sunday. [:es]Abierto de lunes a domingo. [:de]Geöffnet von Montag bis
A la ciutat de Manacor, hi trobareu Brusca Brewpub, un espai on Neus Llopis i Miquel Gelabert fan cervesa artesana
L'elaboració artesanal i els ingredients de primera qualitat són la clau del seu èxit.
S'hi ofereix una proposta variada en la qual hi destaquen els plats de cuina mallorquina, com ara els caragols, les albergínies farcides,