La Costa

Aquest local es troba ubicat arran de mar; un lloc idíl·lic on també podeu gaudir de

Mig i Mig Manacor

Creperia/Cuina mallorquinaPlaça de la Bassa, 9Llevant/Manacor871 02 70 2710-18 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open Monday to

Reina Mora

Hi trobareu diferents opcions, des d'entrepans i amanides a plats de carn i antipasta

Xinos Restaurante

Cal fer una menció especial de l'enorme terrassa del restaurant, ideal per compartir moments, contar secrets

Bullit de peix

El bullit de peix és tot un clàssic de la cuina eivissenca. Com passa amb totes les receptes tradicionals, cadascú en té

Polo de cireres

Barrejar 200 ml de coulis de cirera amb 200ml de llet condensada i 150 ml de llet. Posar el resultat en motlles

Illes flotants

Posau la llet al foc (reservau-ne una tasseta) amb la pell de llimona i la canyella. Quan alci el bull, abaixau el

Taboulé

Tallar en troços petits el tomàquet (pelat i sense llavors), el cogombre (pelat i sense llavors), la ceba i el pebrot verd.