També han estat guardonats Pablo Ramírez, Gonzalo Alonso i Òscar Salas
També han estat guardonats Pablo Ramírez, Gonzalo Alonso i Òscar Salas
És el responsable de The Van Bar i del bar s’Avinguda d’Alaró
El restaurant, situat al barri de Santa Catalina, l'oferirà cada dijous a
Entre les activitats hi ha les jornades gastronòmiques Menjar bé a sa
Aquest local es troba ubicat arran de mar; un lloc idíl·lic on també podeu gaudir de
Creperia/Cuina mallorquinaPlaça de la Bassa, 9Llevant/Manacor871 02 70 2710-18 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open Monday to
Una gran barra de marbre blanc de 16 metres de llargària i una cuina variada a base de
Hi trobareu diferents opcions, des d'entrepans i amanides a plats de carn i antipasta
Cal fer una menció especial de l'enorme terrassa del restaurant, ideal per compartir moments, contar secrets
El bullit de peix és tot un clàssic de la cuina eivissenca. Com passa amb totes les receptes tradicionals, cadascú en té
Suposo que sabeu bé prou que és o com es fa la botifarra esparracada, consisteix en treure-li la tripa i cuinar-la com
Barrejar 200 ml de coulis de cirera amb 200ml de llet condensada i 150 ml de llet. Posar el resultat en motlles
Un truquet: Si li donem la volta al calamars, no ens cal l’escuradents
Posau la llet al foc (reservau-ne una tasseta) amb la pell de llimona i la canyella. Quan alci el bull, abaixau el
Tallar en troços petits el tomàquet (pelat i sense llavors), el cogombre (pelat i sense llavors), la ceba i el pebrot verd.