Restaurant Mister Green. Sa Pobla

Cuina creativa/Cuina selectaPlaça del Tren, 9Mallorca/Raiguer/Sa PoblaMenú del dia/Romàntic971 86 25 7815-30 euros[:ca]Dilluns tancat. Durant l'hivern,

Xinos Restaurante

Cal fer una menció especial de l'enorme terrassa del restaurant, ideal per compartir moments, contar secrets

Nawaab

Cuina indiaPlaça Alexandre Jaume, 8Centre/PalmaCelebracions i grups/Menú del dia871 230 88210-20 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open

Hotel Restaurant Bennoc Llucmajor

Cuina creativa/Cuina selectaCamí de l’Àguila, km 3,7Llucmajor/Mallorca/MigjornCelebracions i grups/Romàntic971 660 528www.bennocpetithotel.com25-35 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]

Clandestí

Una experiència gastronòmica enriquidora que permet crear un diàleg entre cuiner i comensal mentre es cuina

Crumble de maduixes

Primer de tot heu de preparar el farciment: netejau les maduixes i deixau-les degotar dins un colador. Eliminau-ne els capolls i feis-ne

Milfulls amb albercocs

1.Prepararem els albercos; els farem nets, els escolarem i deixarem que s'eixuguin.
2.Mentre, posarem una mica de farina damunt la superfície de

Paella fàcil

Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.