El distintiu de qualitat distingeix el deianenc, autor del llibre ‘Volem pa amb oli’ i component de la Pa amb Oli Band
El distintiu de qualitat distingeix el deianenc, autor del llibre ‘Volem pa amb oli’ i component de la Pa amb Oli Band
També han estat guardonats Pablo Ramírez, Gonzalo Alonso i Òscar Salas
Entre les activitats hi ha les jornades gastronòmiques Menjar bé a sa
Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats
Cuina creativa/Cuina selectaPlaça del Tren, 9Mallorca/Raiguer/Sa PoblaMenú del dia/Romàntic971 86 25 7815-30 euros[:ca]Dilluns tancat. Durant l'hivern,
Cal fer una menció especial de l'enorme terrassa del restaurant, ideal per compartir moments, contar secrets
Cuina indiaPlaça Alexandre Jaume, 8Centre/PalmaCelebracions i grups/Menú del dia871 230 88210-20 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open
Cuina creativa/Cuina selectaCamí de l’Àguila, km 3,7Llucmajor/Mallorca/MigjornCelebracions i grups/Romàntic971 660 528www.bennocpetithotel.com25-35 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]
Una experiència gastronòmica enriquidora que permet crear un diàleg entre cuiner i comensal mentre es cuina
Primer de tot heu de preparar el farciment: netejau les maduixes i deixau-les degotar dins un colador. Eliminau-ne els capolls i feis-ne
/CarnMitjana/Més de 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones – 1 tros de porcella d’aproximadament 1 quilo – 3 alls
Saltem els bolets amb oli d' oliva. Hi afegim les cloïsses, el raig de xerés i la branqueta de timó o romaní.
En
1.Prepararem els albercos; els farem nets, els escolarem i deixarem que s'eixuguin.
2.Mentre, posarem una mica de farina damunt la superfície de
Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.
Començam per llevar el capoll a les fraules, i les tallam a daus petits. Les col·locam dins un bol, i les banyam