Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats amb aquest ingredient de tardor
Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats amb aquest ingredient de tardor
Gabriel Morell n'és el president i Josep Lluís Roses, el vicepresident
És el responsable de The Van Bar i del bar s’Avinguda d’Alaró
El restaurant, situat al barri de Santa Catalina, l'oferirà cada dijous a
El restaurant Los Faroles és un dels llocs que no solen fallar per menjar un bon arròs, una bona fideuà i
Cuina catalanaCan Boix, s/n, 25790 Peramola, LleidaCatalunya/Peramola973 470 266www.canboix.cat60 euros[:ca]De 13:30 a 15:30 h i de
Al restaurant Taberna del Bao hi trobareu peix i marisc fresc. Un espai on gaudir d'uns
Castell de Son Claret ofereix una proposta gastronòmica de nivell. Es tracta del restaurant Sa Clastra que ofereix
El resultat és una combinació de tapes i racions inspirades en els grans de la cuina com Ferran
Separam les clares dels rovells d’ou i muntam les clares a punt de neu. En un bol mesclam la farina, el sucre,
Sobre una llesca de pa integral, estendre una mica de formatge cremós, i posar tomàquet a llesques fines, fulles de rúcula i
Barrejar 250 g de farina amb 100 g de sucre, 100 g de sucre morè i una culledareta de bicarbonat. Afegir 2
Bull els ous amb antelació perquè done temps que es refreden. Posa’ls al foc en un cassó amb aigua i cou durant
Es bull la beguda de soja amb la canella, vainilla i pell de llimona.
Es fa una crema anglesa amb els vermell d'ou
/FarinaBaixa/Entre 30 i 60 minutsPasquaLa colomba (que en italià, significa colom) són unes postres originàries d’Itàlia que es consumeixen especialment durant la