Una opció premium de la DO Terra Alta (Catalunya), elaborada la varietat autòctona garnatxa peluda
Una opció premium de la DO Terra Alta (Catalunya), elaborada la varietat autòctona garnatxa peluda
El restaurant, situat al barri de Santa Catalina, l'oferirà cada dijous a
És el responsable de The Van Bar i del bar s’Avinguda d’Alaró
El distintiu de qualitat distingeix el deianenc, autor del llibre ‘Volem pa
Cuina catalanaRambla Felip Pedrell, 13, 43500 Tortosa, TarragonaCatalunya/Tortosa977 44 10 48www.restaurantsantcarles.comeuros[:ca]De 13 a 15,30; de 20,30
Aquest local es troba ubicat arran de mar; un lloc idíl·lic on també podeu gaudir de
La propietària i xef actual és Maribel Moll, que ha canviat el concepte anterior (un bistrot francès),
Restaurant familiar que destaca per tenir un extraordinari assortiment de peix i marisc fresc, i un
L'elegància i el bon gust són símbols del restaurant Fera de Palma. Un espai creat per
Al ser un entrepà fred, no ofereix cap dificultat. Només un pa de bona qualitat obert i sucat amb tomàquet al que
Amanir els canonges amb oli, vinagre, sal i pebre negre. Afegir germinats i formatge parmesà.
Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també com el plat de Mataró
Preparau primer la base: mesclau el sucre i la sal amb la cullerada d'aigua.Tamisau la farina i mesclau-la amb la mantega amb
Coure mig got de bourghul com indica l'envàs. Un cop el bourghul estigui cuit, afegir un tomàquet mitjà, una ceba mitjana, mig
Barrejar escarola amb pollastre cuit tallat. Amanir amb una vinagreta feta amb tres cullerades d'oli, una de vinagre, una culleradeta de melmelada