Restaurant Moga 90

Rostidoria/TapesCtra. de Valldemossa, 27Mallorca/Palma/s’EscorxadorCelebracions i grups971 20 82 2418-30 euros[:ca]Dilluns vespre tancat [:en]Closed on Monday Night

Sa Cuina de n’Aina

Cuina mallorquina/Cuina selectaCarrer del Rafal, 31Pla/SencellesCelebracions i grups/Romàntic971 87 29 92www.sacuinadenaina.com25-35 euros[:ca]Dilluns i dimarts tancat [:en]Closed

Restaurant Es Ventall

Des de l'any 1982, la família Bonet ofereix una carta basada en la cuina tradicional eivissenca,

Crumble de maduixes

Primer de tot heu de preparar el farciment: netejau les maduixes i deixau-les degotar dins un colador. Eliminau-ne els capolls i feis-ne

Pastís de verdures

Aquesta recepta de pastís de verdures és senzilla i bona de fer. La part que duu una mica més d'elaboració és tallar

Banoffee pie

L’elaboració del dolç de llet es pot fer de dues maneres: amb un cassó o amb una olla de pressió, però sempre