Gabriel Morell n'és el president i Josep Lluís Roses, el vicepresident
Gabriel Morell n'és el president i Josep Lluís Roses, el vicepresident
Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats
El restaurant, situat al barri de Santa Catalina, l'oferirà cada dijous a
Rostidoria/TapesCtra. de Valldemossa, 27Mallorca/Palma/s’EscorxadorCelebracions i grups971 20 82 2418-30 euros[:ca]Dilluns vespre tancat [:en]Closed on Monday Night
Tant de dret com d'assegut, hi podeu menjar propostes ben suculentes.
Aquest restaurant de la Serra de Tramuntana prepara pambolis, trempó, sípia a la planxa i truita.
Cuina mallorquina/Cuina selectaCarrer del Rafal, 31Pla/SencellesCelebracions i grups/Romàntic971 87 29 92www.sacuinadenaina.com25-35 euros[:ca]Dilluns i dimarts tancat [:en]Closed
Des de l'any 1982, la família Bonet ofereix una carta basada en la cuina tradicional eivissenca,
Bateu 4 ous amb 200 g de sucre. Després, hi afegiu 250 g d'ametlla molta, 30 g de coco ratllat, la ratlladura
Rentau les maduixes, tallau-les per la meitat i posau-les en un bol.
Primer de tot heu de preparar el farciment: netejau les maduixes i deixau-les degotar dins un colador. Eliminau-ne els capolls i feis-ne
Aquesta recepta de pastís de verdures és senzilla i bona de fer. La part que duu una mica més d'elaboració és tallar
Començarem mesclant els ingredients de la massa mare en un bol. Quan tenguem una massa homogènia la taparem, deixarem que dobli el
L’elaboració del dolç de llet es pot fer de dues maneres: amb un cassó o amb una olla de pressió, però sempre