Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats amb aquest ingredient de tardor
Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats amb aquest ingredient de tardor
Gabriel Morell n'és el president i Josep Lluís Roses, el vicepresident
El restaurant, situat al barri de Santa Catalina, l'oferirà cada dijous a
El restaurant Quadrat de Palma ofereix una carta suculenta amb els cuiners Àlvar Albaladejo i Carles Forteza.
Pizzes i pastaCarrer del Sol, 6Llevant/Mallorca/Son ServeraCelebracions i grups971 56 77 7120-25 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on Monday
El Forn de Can Vadell és una de les pastisseries més típiques de la ciutat. Es troba a Eivissa i
Es tracta d'un dels locals amb més història de Pollença.
Amb unes vistes idíl·liques cap a la mar, a Gran Folies Beach Club hi podeu gaudir
Batre 400 ml de nata amb 3 cullerades de xucre fins muntar-la. Afegir tres cullerades de pinyons i barrejar suaument. Posar-la al
Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.
Posar un rajolí d’oli en una cassola, saltejar els calamars breument i retirar de la cassola. Reservem.
En el mateix oli fer un
Primer de tot, netegem els cargols, això ho farem posant-los sota l'aigua freda en una ollaamb sal i remenant constantment, mentre anem
Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom
Pre-escalfar el forn a 160ºC.
En un bol hi posem la farina tamisada, el llevat i la sal. En un altre bol barregem