Restaurant El Pa Torrat

Cuina catalanaCarrer de Reus, 43393 Castellvell del Camp. AlmosterCastellvell del Camp/Catalunya977 855 212www.restaurantelpatorrat.com45 euros[:ca]De 13.30 a

Restaurant Lume

RostidoriaGènova/Mallorca/PalmaCelebracions i grups[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on Monday [:es]Lunes cerrado [:de]Geschlossen: Montags La carn torrada i el vi

Restaurant Via Veneto

Cuina catalanaC/ Ganduxer, 10 - 12, BarcelonaBarcelona/Catalunya932 007 244 / 932 007 024www.viavenetorestaurant.com70 euros[:ca]De 13:15 a

Pastís de tombet

Netejau i tallau a làmines les albergínies i els carabassons. Salau-los i posau-los a degotar durant almenys ½ hora.

Torró de nata amb nous

Barrejar l'ametlla mòlta amb el sucre glacé .

Preparar un almívar a punt de fil fort o 150 º ( per això heu

Niu de carxofa

Bulliu 8 cors de carxofa mitjans. Mentrestant, fregiu en una mica d'oli una ceba mitjana tallada ben petita i dos grans d'all