Postres/OusBaixa/Entre 30 i 60 minutsEva Remolina – AMIC – Redacció La crema cremada, mal anomenada crema catalana, és un dels dolços més
Les pomes al forn amb canyella són unes postres econòmiques. A més a més, és una recepta molt senzilla de preparar. Les
Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per a una festa d'aniversari. Les galetes
El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona
El restaurant Can Tito es troba al Born del Molinar (Palma). Sebastià Serra Socies, originari de sa Pobla i conegut com Tito,
La coca de Sant Joan és sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per
Elaborada amb un grapat d’ingredients simples però, que tots ells de forma conjunta ens acabaran regalant un plat que us sorprendrà
Com fer ceba confitada
Serveix per qualsevol sofregit, salsa, platillo, per acompanyar carn o peix. Millorant el resultat final del plat. Un sofregit senzill de ceba
El cuiner Miquel Gelabert, del restaurant Can March de Manacor, ens ofereix aquesta recepta saborosa amb productes locals com les maduixes de Manacor,
Aquest 23 d'abril, podeu viure una diada de Sant Jordi especial amb aquesta recepta. Es tracta d'un pa original que us pot servir per sorprendre
Ana Casanova, professora del CETT-UB, proposa una recepta per fer durant aquests dies de confinament: pasta amb carbonara de carbassó
La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades a damunt, típicament pebrera o pebrot,
Amb aquesta recepta de pancake podeu gaudir d'un esmorzar amb un baix índex glucèmic. Hi hem substituït els aliments, com el sucre i la farina de
Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de bullir patata i col i després triturar
Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també com el plat de Mataró
Heu sentit parlar de la farina de xeixa? Abans, a Mallorca, es conreava habitualment el blat xeixa, que és una varietat autòctona.
Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem
Les algues són molt valorades en la cuina actual pel sabor i per la textura