Recepta de crema cremada

2 mins de lectura

Postres/OusBaixa/Entre 30 i 60 minutsEva Remolina – AMIC – Redacció La crema cremada, mal anomenada crema catalana, és un dels dolços més

Pomes al forn amb canyella

1 min de lectura

Les pomes al forn amb canyella són unes postres econòmiques. A més a més, és una recepta molt senzilla de preparar. Les

Recepta galetes de mantega

1 min de lectura

Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per a una festa d'aniversari. Les galetes

Recepta de panacotta de llimona i maduixa

3 mins de lectura

El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona

Recepta de coca de Sant Joan

3 mins de lectura

La coca de Sant Joan és sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per

Sopa de ceba de senyoret

5 mins de lectura

Elaborada amb un grapat d’ingredients simples però, que tots ells de forma conjunta ens acabaran regalant un plat que us sorprendrà

Com fer ceba confitada

3 mins de lectura
1

Serveix per qualsevol sofregit, salsa, platillo, per acompanyar carn o peix. Millorant el resultat final del plat. Un sofregit senzill de ceba

Pa de Sant Jordi

2 mins de lectura

Aquest 23 d'abril, podeu viure una diada de Sant Jordi especial amb aquesta recepta. Es tracta d'un pa original que us pot servir per sorprendre

Recepta de coca de recapte

3 mins de lectura

La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades a damunt, típicament pebrera o pebrot,

Recepta de pancake

1 min de lectura

Amb aquesta recepta de pancake podeu gaudir d'un esmorzar amb un baix índex glucèmic. Hi hem substituït els aliments, com el sucre i la farina de

Trinxat de la Cerdanya

2 mins de lectura

Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de bullir patata i col i després triturar

Estofat de sípia amb patates

3 mins de lectura

Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també com el plat de Mataró

Pa moreno de xeixa

5 mins de lectura

Heu sentit parlar de la farina de xeixa? Abans, a Mallorca, es conreava habitualment el blat xeixa, que és una varietat autòctona.

Llampuga amb pebres

1 min de lectura

Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem

1 2 3 18