Andreu Genestra Restaurant

Aquest és el projecte més personal del cuiner Andreu Genestra. La cuina mallorquina es reinterpreta de manera creativa.

El restaurant Andreu Genestra es troba ubicat a l’antiga possessió sa Torre de Llucmajor, avui esdevenguda en hotel Zoëtry Mallorca, la qual apareix documentada en època islàmica com l’alqueria al-Borge i, posteriorment al Llibre del Repartiment del rei Jaume I.

En aquest restaurant només hi podeu sopar, però passareu gust d’assaborir un dels tres menús que s’han concebut per a l’ocasió. Els plats es proveeixen majoritàriament de l’hort d’Andreu Genestra, tant del que té a la possessió com del que té a Mancor de la Vall, que s’encarrega de gestionar son pare. També hi podeu menjar a la carta a partir dels plats del menú.

Hi hem menjat la porcella, feta amb tres textures i acompanyada d’albercoc arrebossat de raïssons (els trossets de xulla que queden després de bullir i premsar el saïm a la matança del porc i amb els quals se solen fer coques), la llagosta amb perdiu, el bacallà amb estopeta (tomàtiga i anxova) servit d’una coca feta amb la pell del bacallà, brandada (que sembla formatge) i crema de tomàtiga. A més, Andreu Genestra té el seu propi vermut (un de blanc i un de negre), elaborats amb l’ajuda del mestre artesà Josep Maria Natta, i del seu vi, fet amb el celler Armero i Adrover de Felanitx.

A l’interior, a més del menjador, hi ha una sala amb reservat, que està dedicada al xampany Krug. El restaurant Andreu Genestra, que té una estrella Michelin i una estrella Verda Michelin, també destaca per tenir un celler amb referències de primer nivell d’arreu del món.

Visualitza el mapa complet

Leave a Reply

Your email address will not be published.