Restaurant Blat al Sac

El restaurant Blat al Sac és un lloc on es menja bé. El nom prové de la dita“no diguis blat fins que no sigui al sac i ben fermat”, que significa que no s’ha de confiar en l’èxit d’una cosa fins que no sigui segur, fins que no s’hagi esdevingut.

Hi trobam plats com ara amanides tapes, d’entre les quals hi ha propostes internacionals amb un toc mallorquí, per exemple els natxos a la mallorquina (amb sobrassada, mel, formatge menorquí i mozzarella)o els tacos de carn de porc macerada amb licor de palo. També són molt bones les croquetes de salmó i albergínia, acompanyades amb un allioli de taronja, els ous romputs amb patata i tòfona.

També destaquen els pambolis. N’hi ha de clàssics d’anxoves, de camallot, de formatge, de pernil, i d’especials, com el d’escalivada amb guacamole, el de calamar amb salsa i allioli de cúrcuma, el de bacallà amb mussolina de tinta de sípia i amaniment d’alfabeguera, o el de filet de porc macerat amb sobrassada i acompanyat de parmesà i de confitura de melicotó.

De postres, hi ha el pastís de brossat amb fruites del bosc i llet preparada, el brownie de remolatxa amb salsa de xocolata blanca i festucs i el pastís de dàtil amb salsa de toffee i gelat de vainilla.

Durant la tardor, l’hivern i primavera fan menú del dia a migdia, mentre que l’estiu només obren al vespre.

Visualitza el mapa complet

Leave a Reply

Your email address will not be published.