Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Les hamburgueses premium són el plat destacat d’aquest restaurant de Palma. Hi ha una àmplia varietat, elaborades amb vedella gallega, bou de la finca el Capricho (Lleó), de pollastre de corral, de xot, de salmó i, fins i tot, de verdures i llegums. Les patates no són congelades i la carn és sucosa.

Hi hem tastat la sorrentina i la sumum, molt bones i ben preparades. També vàrem tastar unes croquetes de galta de porc que no estaven gens malament.

Aquest és el primer local de l’hamburguesaria La Pepita Burger a Palma. La cadena va començar l’any 2012 a Vigo (Galícia) com a iniciativa de Begoña Ocampo i Santiago Salgueiro, i s’ha estès a diferents ciutats de la peninsula ibèrica com a franquícia. A més d’hamburgueses hi ha entrants variats, menú especial per a infants i productes aptes per a intolerància al gluten i a la lactosa.

View larger map