Casa Miss




















At the Casa Miss restaurant, since 1967, they have been serving “variats” (big, small and medium sized) and “tapas” as tongue with capers, breaded calamari, croquettes, pork or the liver flags and stuffed “llonguet” roll typical of the municipality. In addition, you will find an exhibition of interesting art thanks to the works of art that artists exhibit there temporarily. Thera have been exhibitions of leading figures like Xam Burwitz or Brunet.
In addition to its menu and “variats” you will find a specialty every day.
- Monday: eggs with tomato
- Wednesday: pork with sauce
- Thursday: mushrooms with leeks / Mallorcan “frit”
- Friday: cod with onions
- Saturday: Fried pork
- Sunday: Grilled cuttlefish
Moreover, the establishment preserves authentic antique jewels such as the beer tap, the coffee machine or a telephone from the early twentieth century.
View larger map
Ens encanta Casa Miss, els dimecres i la seva ruta de tapes, els variats, els sopars dels divendres i dissabtes. I sobretot ens agrada gaudir dels millors gintònics de la zona… amb moltíssimes ginebres premium! N
Bones tardes tingueu. Sóc un company del Jaume i estic molt content de poder fer sempre un bon variat quan vaig a sa Pobla. Jo vaig ser el moliner de Can Pere Toni, devers 3 anys. Dit això, aviat ens veurem. Molts records.
Cada divendres del mes de juny, hi fan sopars amb monòlegs: dia 18 amb de_ments teatre i dia 25 amb Marga Bonnín, sempre a les 22.30 h. Reservau taula!
Personalment a mi m´agrada molt Casa Miss, i a més del menjar (que és molt bo), el podeu trobar reconvertit en pub dies com Crestatx o les festes de Sant Jaume. Bon ambient i bona gent!