Restaurant es Molico

Bona cuina a bon preu que es combina amb una vista panoràmica a la Serra de Tramuntana. En aquest antic molí fariner (Cas Ferrico), hi hem tastat plats com les delícies de botifarró, la tonyina terayaki, i també hi fan pambolis o mussaka de formatge feta i albergínies. Usen productes locals i de qualitat, com l’oli Jornets o els Gelats de Sóller. A més, el restaurant es Molico és un local per fer-hi una copa tranquil·lament i còmodament.

Visualitza el mapa complet

3 Comments

  1. Idò fa uns deu dies hi anàrem a sopar convidats, igual que en Joan Santandreu i en sortirem molt contents. A veure, anem per parts:

    El primer de tot és que hi anàvem convidats i no sabíem que ens pertocava. En principi només era un entrant, i un principal perhom, però finalment no pagàrem res. A més a més, l’al·lota que ens va atendre va ser molt amable.

    El restaurant té una terrassa amb unes vistes privilegiades de la Serra de Tramuntana. Potser no és el més luxós del món, però és el tipus d’ambient que ens agrada. Per tant, nosaltres encantats.

    Pel que fa al menjar, molt correcte. Meam, només arribar vàrem veure que aquell dia oferien tapes africanes. Nosaltres només hem provat menjar nord africà i senegalés així que decidirem provar a veure si coneixíem una mica més de món, jeje (he de dir que ens encanta viatjar i que solem fer cursos d’allà on anam).

    El plat -entrant- era carn de porc amb plàtan mascle. És un plat que no he vist a cap altra banda, per tant, només per això ja ho pagava. No obstant això, diria que el plat original déu tenir més espècies o coent. El que ens portaren era carn amb el plàtan i una mica de salsa de tomàquet (diria jo). Però bé, entenc que no li posin segons què ja molta gent no tolera el coent i no li agraden segons quines espècies. D’aquí que sigui difícil trobar restaurants autèntics a l’illa (tailandesos que no “piquen”, xinesos que no són xinesos,…).
    Bé, això des del total desconeixement d’aquest tipus de cuina.

    De principal jo vaig demanar la Musaka i fóu molt bona. El millor plat pel meu gust. La meva parella demanà tonyina -ja li vaig fer saber que ho duria a la seva consciència tota la vida si s’estingia però no semblà afectar-li, jaja- al teriyaki i també era molt bona. Una mica seca, però bona (no sé si és que no l’havien tenguda el temps pertinent en la salsa o simplement que era així). Aquests dos plats qualitat preu estan molt bé pel que vérem a la carta.

    Les postres molt bones també. Vàrem demanar un pastís de galletes amb xocolata i també estava molt bo. El de tota la vida, com dèia la cambrera.

    En resum, vistes privilegiades, amabilitat i bon menjar. I a damunt ens vàrem quedar amb ganes de provar més coses, així que tenim excusa per tornar-hi!!

    Moltes gràcies per convidar-nos!!!

    PS: Tenen música el directe alguns vespres

  2. Ahir vespre hi vam sopar, gràcies al concurs gastronomicament.cat, sa veritat és que el menjar i el lloc van estar molt bé, recomanable, vam quedar després a fer-hi un combinat i l’ambientillo va ser molt agradable.
    Gràcies

  3. Me n´havien parlat, i decidirem anar-hi a principis de juliol. Ens va encantar. Tenen una carta petiteta però amb moltes coses que fan menjera, i també bé de preu. El millor, les vistes i el bon ambient que es respiren a la terrassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.