Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Des de l’any 1982, la família Bonet ofereix una carta basada en la cuina tradicional eivissenca, en la qual no hi falten els plats selectes i creatius, a més dels arrossos, uns fogons que comanda el cuiner José Miguel Bonet.

L’espai és elegant, agradable, on els elements naturals com la pedra i la fusta i l’espart hi són presents, uns elements que estan en harmonia amb els productes que s’hi cuinen, uns aliments frescos i de qualitat.

De José Miguel Bonet podem dir que es va formar a l’Escola d’Hoteleria, el seu mentor va ser Felipe de la Peña, per passar després a l’Escola Hoffman de Barcelona. Ha passat per les cuines de Celler Can Roca, Solé Graells, a Barcelona, Llantén de Valladolid i Pepe Solla de Pontevedra. Els anys 2008 i 2010 va aconseguir el tercer lloc en el Campionat de Balears de Cuiners. Ha estat seleccionat per a l’elecció del Cuiner Revelació 2016 en el certamen de Madrid Fusión. A més a més, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears va guardonar el restaurant Es Ventall amb el Premi al Millor Restaurant de Cuina Local 2016.

View larger map