Sorry, this entry is only available in German. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Al restaurant Taberna del Bao hi trobareu peix i marisc fresc. Un espai on gaudir d’uns bons musclos fets amb vi o amb tomàtiga i vodka, com si d’un bloody mary es tractàs. Calamar amb ceba, tataki de tonyina, rap, escopinyes al vapor o un bon llom de lluç amb verduretes són algunes de les propostes que hi trobareu. De postres, us recomanam el tiramisú amb fruita de la passió, un dolç que no us embafarà i que us alleugerirà l’àpat.

Com a curiositat us explicarem que el nom el bau (bao en espanyol) es refereix a cadascuna de les bigues transversals lleugerament arquejades que, col·locades entre les dues costelles de cada quaderna, la subjecten alhora que sostenen una coberta d’un vaixell.

Antigament, des de l’any 1940 i fins a l’any 2015, aquest local va acollir la Bodega la Rambla, que avui dia es troba més amunt del carrer, concretament al començament de la via Roma.

View larger map