El restaurant Voro, amb dues estrelles Michelin, reobre les portes el 17 de març amb el xef Àlvaro Salazar al capdavant
Des que va néixer ha distribuït set milions de tones d'aliments
El mestre artesà licorer d'Antonio Nadal Destil·leries reformula el licor d'ametles amb una nova recepta
L'encarregada li va dir que ‘estamos en Espanya’, de manera que els clients li varen recordar que també era "a Mallorca"
Les cocteleries Agabar i Brassclub també han rebut una menció
La foodtech catalana aplica un disruptiu procés de fermentació, únic en el món, a les seves marques Mözza i Pumpkin Chxddar
Es varen començar a elaborar ara fa més de 100 anys
Un estudi científic en desvetlla el motiu
El Termcat publica un recull de plats tradicionals d'aquesta cultura nord-africana
La cita gastronòmica es farà el proper mes de novembre
Establiments on podeu aconseguir una bona espinagada de Mallorca
Xènia Sinfreu dona una sèrie de pautes com a nutricionista i professora de la Universitat Carlemany després d'uns dies plens de panxades
La revista Tapas ha publicat la llista de persones que considera més destacades del sector de la restauració durant el 2022
L'any 2022 ha acabat amb una notícia trista, la desaparició d'un forn emblemàtic de Manacor
En total s'han elaborat 63.548 hectolitres, un 14,2% més que el 2021