/

El celler Jean Leon proposa un viatge enogastronòmic per endinsar-se en la vida del seu fundador

L'experiència d'aquest celler del Penedès s'oferirà tots els caps de setmana i dies festius

El celler Jean Leon ha estrenat aquest dijous, 1 de maig, una nova experiència enogastronòmica que convida a conèixer la història del seu fundador, a través d’un maridatge de 4 platets, amb els quals rememora els moments que més van marcar la seva vida.

Aquesta activitat, titulada El viatge de Jean Leon: 4 vins, 4 històries, inclou la visita del celler i un tast-maridatge amb alguns dels vins més emblemàtics del celler, com el Jean Vinya Gigi Chardonnay i el Jean Leon Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon. Els assistents resseguiran les passes de Jean Leon a través de les tapes temàtiques creades exclusivament per a l’ocasió per reflectir els sabors i les cultures dels llocs que van marcar la seva trajectòria.

De Santander als Estats Units i a Catalunya
Aquest viatge gastronòmic comença a Santander, la ciutat natal de Jean Leon, i passa per França, concretament pel port de Le Havre, des d’on es va embarcar com a polissó en un vaixell que el duria a Nova York. El viatge continua a Los Angeles, on Jean Leon va fer realitat el seu primer gran somni de convertir-se en un restaurador d’èxit, i culmina al Penedès, a Catalunya, on va fundar el celler.

Entrades i inscripcions
Aquesta nova experiència basada en l’extraordinària vida de Jean Leon complementa la proposta enoturística del celler per als caps de setmana, que ja ofereix una visita amb maridatge de vins i formatges artesanals.

Les entrades per ambdues activitats es poden adquirir a través del web de Jean Leon, trucant al 938177690 o per e-mail a visitas@jeanleon.com. El preu és de 32 euros per a adults i 22 per a menors (de 7 a 17 anys).

Sobre Jean Leon
Jean Leon és un petit celler del Penedès, fundat el 1963 pel càntabre Jean Leon (nascut com a Ceferino Carrión), un visionari que va materialitzar els seus dos grans somnisobrir el restaurant més luxós de Hollywood i elaborar un vi exclusiu per delectar la seva selecta clientela. El celler, propietat de la Família Torres des del 1994 i dirigit des del 2010 per Mireia Torres, va ser el primer a elaborar un vi monovarietal de cabernet sauvignon a l’Estat espanyol i a obtenir el reconeixement de Vi de Finca Qualificada al Penedès per a quatre dels seus vins, la màxima distinció que atorga la Generalitat de Catalunya. Amb 65 hectàrees de vinya en propietat, tots els seus vins estan certificats com a ecològics des de l’anyada 2012 i s’exporten a més de 40 països.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat