Es va començar a estendre’s fora d’Itàlia al segle XIX
Es va començar a estendre’s fora d’Itàlia al segle XIX
Una combinació de textures i gustos dolços i salats que ha captat
Cuina selecta/Peix i mariscPasseig del Port. Portals Nous. Puerto Portals, local 16Calvià/Mallorca/TramuntanaCelebracions i grups971 67 91
Les tapes i les fritures de peix són les especialitats de la cafeteria El Rocio, un temple de la cuina andalusa
De copes/Llonguets/PamboliAvinguda de Bartomeu Riutort, 83Can Pastilla/Mallorca/PalmaBeach Club971 49 09 665-18 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on Monday [:es]Lunes
Menjar a domicili/Menjar per endur/Pizzes i pastaPlaça Major, 13Raiguer/Sa Pobla971 54 44 17www.vaumarcafe.com15-20 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on
RostidoriaPlaça Progrés, 23Palma/Santa CatalinaMenú del dia/Romàntic670 60 33 6025-30 euros[:ca] Diumenge i dilluns vespre tancat [:en]Closed
Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta i dues cullerades de cacau en pols. Posar el resultat en
1. Posam la patata bullir tallada a cantons
2. Tallam la ceba i els talls de pollastre a trossets petits
3. Posam la ceba
Tallar els tomàquets en rodanxes grosses i posar sal i pebre negre. A sobre, afegir un tall de mozzarella, pernil tallat petit
Fondre la mantequilla amb el xocolate al bany maria fins que es fongui i s'emulsioni amb la mantequilla, quan ja hagui refredat
Tallau el llom a trinxes (o com us agradi més) i trempau-lo amb sal, oli i pebre bord.
Pels gots de xocolata:
Inflem els globus d’aigua a la mida que més ens agradi, tenint en compte que hauran de caber en