Bon Vent Cafè Can Pastilla

De copes/Llonguets/PamboliAvinguda de Bartomeu Riutort, 83Can Pastilla/Mallorca/PalmaBeach Club971 49 09 665-18 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on Monday [:es]Lunes

Restaurant Pizzeria es Vaumar

Menjar a domicili/Menjar per endur/Pizzes i pastaPlaça Major, 13Raiguer/Sa Pobla971 54 44 17www.vaumarcafe.com15-20 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on

Restaurant Ublo

RostidoriaPlaça Progrés, 23Palma/Santa CatalinaMenú del dia/Romàntic670 60 33 6025-30 euros[:ca] Diumenge i dilluns vespre tancat [:en]Closed

Polo de menta i xocolata

Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta i dues cullerades de cacau en pols. Posar el resultat en

Caprese amb prosciutto

Tallar els tomàquets en rodanxes grosses i posar sal i pebre negre. A sobre, afegir un tall de mozzarella, pernil tallat petit

Tòfones

Fondre la mantequilla amb el xocolate al bany maria fins que es fongui i s'emulsioni amb la mantequilla, quan ja hagui refredat