Santa Maria del Camí viu un cap de setmana amb teatre, tapes i molt bon vi
Santa Maria del Camí viu un cap de setmana amb teatre, tapes i molt bon vi
La guia gastronòmica continua sense premiar el talent culinari de l'illa de
Si us agrada menjar a bon preu i us agrada la cuina popular,
El consell regulador reconeix la seva tasca així com la feina de
El peix fresc i la carn madurada, tot fet al caliu, són les especialitats del restaurant
Els berenars del matí i el menú de migdia són els reclams del restaurant Es Bullidor
La carn és el plat estrella del restaurant Las Tres Palas de s'Arenal. Hi preparen costelles
El restaurant Santi Pons de Santa Eugènia elabora joies culinàries a partir de la il·lusió per
Cerveseria/Cuina selectaCarrer de Bartomeu Pou, 18Blanquerna/PalmaCelebracions i grups871 95 69 2315-30 euros[:ca]Diumenge tancat[:en]Closed on Sunday[:es]Domingo cerradoCerveses,
Tallar 500 g de maduixes en 2 o 4 trossos i barrejar-les amb 6 cullerades de sucre fins que comenci a fer-se
1. Per cada cassoleta de pasta fil·lo, dividirem cada làmina en 4 parts i les pintarem amb mantega desfeta. Les col·loquem una
(Jo coc l’arròs al forn amb una cassola de fang, tapada amb paper d’alumini. El sofregit el faig a una paella i
Buidem la molla d’un panet rodó i li posem la ceba confitada, el pebrot escalivat, la pastanaga, la cansalada tallada i fregideta
Bateu 4 ous amb 200 g de sucre. Després, hi afegiu 250 g d'ametlla molta, 30 g de coco ratllat, la ratlladura
Elaboració de la base de la tarta:
Pre-escalfar el forn a 180º
Fondre la mantega i reservar.
Al robot triturar tots els ingredients de la