El restaurant Salicornia inicia així una temporada de la tonyina que s'allargarà els propers dies amb plats especials
El restaurant Salicornia inicia així una temporada de la tonyina que s'allargarà els propers dies amb plats especials
Postres/OusBaixa/Entre 30 i 60 minutsEva Remolina – AMIC – Redacció La crema
La cuinera Margalida Coll ofereix a l'hotel Gran Melià de Mar una oferta culinària de qualitat, basada al 100% en
Al restaurant Can Salom de Petra hi trobareu bon menjar, tant per dinar com per sopar.
Arrosseria/CafeteriaAragó/PalmaMenú del dia[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Open Monday to SaturdayEn aquest restaurant familiar us serviran cafès,
Al restaurant Clàssic del Pont d'Inca, hi podeu tastar el millor de la cuina de Catalunya
Cuina catalanaCatalunya/Palamós[:ca]De 13 a 15.45 h, de 20 a 22.45 h. Descans setmanal: Nits entre setmana
Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc)...
Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls
Per a la crema d'albergínia :
Rostirem les albergínies al foc o al forn i quan s'hagin refredat una mica les pelarem.
La crema
Poseu l'aigua i les cireres en un cassó, amb el sucre i porteu-lo a ebullició. Baixeu el foc al mínim i coure,
Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24
Un truquet: Si li donem la volta al calamars, no ens cal l’escuradents