Antoni Pinya i Sebastià Cruellas han rebut les medalles d'or de 2024
Antoni Pinya i Sebastià Cruellas han rebut les medalles d'or de 2024
Es troba a primera línia i té molt d'espai, tant a l'interior
Miguel Pérez i Mercè Dalmau varen decidir fer el seu somni realitat:
La seva terrassa té un punt màgic. És molt agradable i és ideal per
Cuina catalanaCrta. Torà, s/n. LloberaCatalunya/Llobera973 480 25315 euros[:ca]De 13 a 18h. Descans setmanal: Dimarts. Vacances: 15
Cuina creativa/Cuina selectaCarrer de Francesc Vidal Sureda, 23El Terreno/PalmaCelebracions i grups971 40 03 0030-35 euros[:ca]Obert de
Una experiència gastronòmica enriquidora que permet crear un diàleg entre cuiner i comensal mentre es cuina
Rostidoria/TapesCtra. de Valldemossa, 27Mallorca/Palma/s’EscorxadorCelebracions i grups971 20 82 2418-30 euros[:ca]Dilluns vespre tancat [:en]Closed on Monday Night
El cuiner català Òscar Molina ofereix un passeig culinari interessant a base de combinar la cuina japonesa i
Elaboració de la poma:
(Idea extreta de Martha Stewart's Pies & Tarts)
1. Posem a bullir un litre d'aigua amb el sucre i el
Primer de tot, fregim en la cassola amb un bon raig d'oli d'oliva les carns tallades petites i les reservem. En el
Bon profit i que la sort us coroni! I si us toca la fava, ja sabeu: A pagar!
1. Per cada cassoleta de pasta fil·lo, dividirem cada làmina en 4 parts i les pintarem amb mantega desfeta. Les col·loquem una
Acompanyat d’un bon cava, un gran plat per aquestes Festes. Bon profit!
Començarem pelant les patates i tallant-les en rodanxes. Després posarem una mica d´oli dins una font i hi escamparem una capa de