Restaurant Hostal Nou

Cuina catalanaCrta. Torà, s/n. LloberaCatalunya/Llobera973 480 25315 euros[:ca]De 13 a 18h. Descans setmanal: Dimarts. Vacances: 15

Bistro Mar Blau

Cuina creativa/Cuina selectaCarrer de Francesc Vidal Sureda, 23El Terreno/PalmaCelebracions i grups971 40 03 0030-35 euros[:ca]Obert de

Clandestí

Una experiència gastronòmica enriquidora que permet crear un diàleg entre cuiner i comensal mentre es cuina

Restaurant Moga 90

Rostidoria/TapesCtra. de Valldemossa, 27Mallorca/Palma/s’EscorxadorCelebracions i grups971 20 82 2418-30 euros[:ca]Dilluns vespre tancat [:en]Closed on Monday Night

La Gaia Restaurant

El cuiner català Òscar Molina ofereix un passeig culinari interessant a base de combinar la cuina japonesa i

Roses cruixents

Elaboració de la poma:
(Idea extreta de Martha Stewart's Pies & Tarts)

1. Posem a bullir un litre d'aigua amb el sucre i el

Arròs a la cassola

Primer de tot, fregim en la cassola amb un bon raig d'oli d'oliva les carns tallades petites i les reservem. En el

Llom al forn amb patates

Començarem pelant les patates i tallant-les en rodanxes. Després posarem una mica d´oli dins una font i hi escamparem una capa de