Es Pil·larí n'acollirà la vuitena edició dia 28 d'abril
Es Pil·larí n'acollirà la vuitena edició dia 28 d'abril
Hi ha diverses alternatives naturals que es poden usar a la cuina
La cita tendrà lloc a Palma, al restaurant Cuit, del xef Miquel
La cita gastronòmica se celebra cada cap de setmana del mes d'abril
Cuina fresca, de mercat i de qualitat. Així es presenta el restaurant Mesclat de Palma. El trobareu
RostidoriaCarrer de Jafudà Cresques, 16Palma/Parc de les Estacions971 75 48 1812-15 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open
Si us agrada menjar a bon preu i us agrada la cuina popular, el Restaurant Son Bugadelles de Calvià pot ser
TapesPlaça de la Constitució, 4Muro/Raiguer971 53 83 26Al Bar Los Arcos de Muro hi podeu berenar,
El restaurant Urbà és el concepte més bristot del cuiner Santi Taura a l'hotel El Llorenç de Palma. Hi ofereix plats diversos
El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona
Sobre una fulla de masa filo plegada (amb mantega entre cada capa) i fornejada, posar mascarpone endolcit amb sucre llustre. Cobrir amb
Per a la crema d'albergínia :
Rostirem les albergínies al foc o al forn i quan s'hagin refredat una mica les pelarem.
La crema
Començarem mesclant els ingredients de la massa mare en un bol. Quan tenguem una massa homogènia la taparem, deixarem que dobli el
Elaboració de les mandonguilles:
Es fa una massa amb les dues carns, l’all picadet, el julivert, el pa remullat amb la llet, l’ou,
Farem una vinagreta amb tres parts d'oli i una de vinagre, una mica de pebre negre i melmelada casolana de cireres, tot