///

Guillem Moyà renova la carta del restaurant Suculenta

El llamàntol amb vèrtoles, servit amb quinoa i salsa de tòfones, juntament amb el colomí de Bresse fet en dues coccions, acompanyat de figues i a la royale, són dues de les novetats

El restaurant Suculenta del Port de Sóller acaba d’estrenar carta d’hivern. Ho fa amb el cuiner Guillem Moyà al capdavant, que ha concebut una proposta que fusiona el producte local amb tocs francesos i occitans, a més de peix a la brasa.

D’entre les propostes que hi trobareu a partir d’ara fins al 10 de gener, hi ha concebut hi trobareu el llamàntol amb vèrtoles, servit amb quinoa i salsa de tòfones. També destaca el colomí de Bresse fet en dues coccions, acompanyat de figues i salsa royale. A més de la carta, cada migdia preparen un menú executiu per 24 euros.

A la sala, Moyà treballa amb Miquel Meneses, que s’encarrega de l’atenció al client, a més d’un celler d’un centenar de referències, d’entre les que destaquen els vins de Mallorca com ara Can Verdura i Ses Rotes. L’únic punt negatiu és que l’oli d’oliva verge extra que s’hi ofereix no és de Mallorca ni de Sóller, municipi emblema de l’illa en l’elaboració d’aquest aliment.

Panoràmica i disseny
Suculenta té una situació privilegiada des d’on es pot gaudir d’una espectacular vista panoràmica de la mar i la muntanya i del Port de Sóller. Cal dir que els clients hi tenen aparcament gratuït.

L’arquitecte Alberto Martín Caballero s’ha encarregat de dissenyar l’edifici que acull Suculenta Port de Sóller (inaugurat el 2021), mentre que Virginia Pérez n’ha signat l’interiorisme. Aquesta arquitectura i disseny interiors és concebuda com una prolongació del paisatge. Verds a l’alçada, com a homenatge a la frondositat de la Serra de Tramuntana, i el to blau a la base, al nivell del mar. Tot plegat està pensat en el context natural exterior, colors autèntics i materials naturals.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat