Des de Restauració Menorca es mostren molt satisfets amb el resultat de l’esdeveniment
Des de Restauració Menorca es mostren molt satisfets amb el resultat de l’esdeveniment
Opcions per estimular el trànsit intestinal
El consumidor aposta per la frescor i creu que un menor temps
Del 17 al 19 d’octubre, la plaça de s’Esplanada es convertirà en
Menjar a domicili/Menjar per endur/Pizzes i pastaPlaça Major, 13Raiguer/Sa Pobla971 54 44 17www.vaumarcafe.com15-20 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on
El cuiner Andreu Genestra ofereix al restaurant Aromata un espai per gaudir de l'alta cuina de mercat, amb producte fresc
El restaurant Vandal de Palma ofereix una cuina creativa i del món, amb tocs principalment orientals,
El lloc ideal per fer una paella, un arròs, peix o qualsevol de les seves especialitats
El local va obrir les portes l'any 2015 i des de llavors no ha fet més que sumar
En una olla posar a bollir cinc gots i mig de llet amb mig got d'aigua, un got d'arròs, nou cullerades de
Per a la crema d'albergínia :
Rostirem les albergínies al foc o al forn i quan s'hagin refredat una mica les pelarem.
La crema
Batre 400 ml de nata amb 3 cullerades de xucre fins muntar-la. Afegir tres cullerades de pinyons i barrejar suaument. Posar-la al
Postres/Mitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: -4 ous grossos a temperatura ambient -250 grams de sucre -250 mil·lilitres de llet a temperatura ambient
Fondre la mantequilla amb el xocolate al bany maria fins que es fongui i s'emulsioni amb la mantequilla, quan ja hagui refredat
Barrejar una llauna de llet condensada amb tres cullerades de cacau en pols. Posar a calentar a foc lent sense parar de