Restaurant Santuari de Cura

Cafeteria/Cuina mallorquina/Cuina selectaPuig de RandaAlgaida/PlaCelebracions i grups971 12 02 6018-22 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open from

Croquetes de xampinyons

Fregir en una mica d'oli i mantega 1 ceba mitjana i 1 gra d'all tallats ben petits. Quan estiguin fregits, afegir 200

Milfulls amb albercocs

1.Prepararem els albercos; els farem nets, els escolarem i deixarem que s'eixuguin.
2.Mentre, posarem una mica de farina damunt la superfície de

Pastís de carbassa

Pelar la carbassa i tallar en trocets ( com més petits, menys temps emprarem per bullir-los). Disposarla dins una olla amb poca

Trufes de cachaça

Desfer 250 g de xocolata amb 125 g de nata líquida i 125 g de mantega. Afegir 50 ml de cachaça. Quan