El restaurant Ca na Miquela de Vilafranca destaca per fer plats de cuina mallorquina
El restaurant Ca na Miquela de Vilafranca destaca per fer plats de cuina mallorquina
Des de Restauració Menorca es mostren molt satisfets amb el resultat de
Del 17 al 19 d’octubre, la plaça de s’Esplanada es convertirà en
Opcions per estimular el trànsit intestinal
La Cafeteria Menfis de Palma ofereix des de ben matí un bon assortiment de variats casolans,
Peix i mariscCala DeiàDeià/Mallorca/TramuntanaBeach Club971 639 13725-35 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge. Tancat: de novembre a
Al restaurant Can Salom de Petra hi trobareu bon menjar, tant per dinar com per sopar.
En un espai ampli i diàfan, el restaurant Spot de Palma ofereix una cuina ben feta
Cuina catalanaRambla Felip Pedrell, 13, 43500 Tortosa, TarragonaCatalunya/Tortosa977 44 10 48www.restaurantsantcarles.comeuros[:ca]De 13 a 15,30; de 20,30
Postres/Baixa/Nadal i Cap d’AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2
Acompanyat d’un bon cava, un gran plat per aquestes Festes. Bon profit!
Triturau la polpa de mango i posau-la al foc amb 50 g de sucre i la meitat del suc de llimona. Coeu-la
Es bull la beguda de soja amb la canella, vainilla i pell de llimona.
Es fa una crema anglesa amb els vermell d'ou
/Marisc i peix/PastaMitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia de 500/750 gr. amb la bosseta
Posar un rajolí d’oli en una cassola, saltejar els calamars breument i retirar de la cassola. Reservem.
En el mateix oli fer un