Des de Restauració Menorca es mostren molt satisfets amb el resultat de l’esdeveniment
Des de Restauració Menorca es mostren molt satisfets amb el resultat de l’esdeveniment
El restaurant Ca na Miquela de Vilafranca destaca per fer plats de cuina
Del 17 al 19 d’octubre, la plaça de s’Esplanada es convertirà en
Opcions per estimular el trànsit intestinal
Els inicis d'aquest restaurant es remunten l'any 1956 quan s'obrí com a piano bar en què
Restaurant familiar reformat el novembre de 1996, amb decoració marinera. Especialitzat en cuina marinera i casolana
El restaurant Aquarium Port de Ciutadella ofereix una cuina variada amb el peix i els arrossos com a
Els plats més representatius de la cuina mallorquina són l'especialitat del Restaurant Montimar d'Estellencs, com la
La cafeteria Dino de Bendinat és un espai on hi podeu berenar o dinar, com també fer-hi un
Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem
En una olleta, sofregim una mica el porro amb oli d’oliva i a continuació hi afegim la carbassa a trossets, ho sofregim
La recepta més senzilla que et puguis imaginar.
Posam a encalentir el forn, a 200 graus. Mentrestant, tallam els moniatos per la meitat, per la part més llargaruda.
Untau un motlle de plum cake amb mantega. Posau el peix dins una olla amb aigua que el cobreixi.
Empezaremos preparando la mousse de foie-gras. Colocaremos la gelatina dentro de un vaso y la cubriremos con agua fría para que se