Del 17 al 19 d’octubre, la plaça de s’Esplanada es convertirà en l’epicentre gastronòmic de Menorca amb mostres de cuina, tallers, música i activitats familiars
Del 17 al 19 d’octubre, la plaça de s’Esplanada es convertirà en l’epicentre gastronòmic de Menorca amb mostres de cuina, tallers, música i activitats familiars
Opcions per estimular el trànsit intestinal
El restaurant Ca na Miquela de Vilafranca destaca per fer plats de cuina
El consumidor aposta per la frescor i creu que un menor temps
Cuina catalanaCasa el Forn. Su (Riner) - 25287 El Solsonès (Lleida)Catalunya/Su973480618www.hostaldesu.com20 euros[:ca]de 13a 15.30h i de
Al restaurant Es Rebost de Can Prats hi podeu assaborir els millors plats de la cuina
El restaurant el Gallego de Palma és una de les fondes més populars de Palma. Es
Cafeteria/Cuina francesaCarrer dels Llums, 3Centre/Palma666 84 64 398-15 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Open Monday to SaturdayDes
El restaurant Quadrat de Palma ofereix una carta suculenta amb els cuiners Àlvar Albaladejo i Carles Forteza.
Suposo que sabeu bé prou que és o com es fa la botifarra esparracada, consisteix en treure-li la tripa i cuinar-la com
Damunt una llesca de pa torrat, hi col·locam tires de pebres vermells torrats, amanits amb sa,l all i oli. Hi posam damunt
1.- Si no tens la carabassa torrada, fes-ho ara.
2.- Mentrestant, si vas a fer el pastís amb motlles d’emplatar, folra’ls amb
Netegeu bé els bolets i escorreu-los bé.
Barrejar 200 g de fessols cuits amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba tendra mitjana tallats ben petits
El cuiner Edgar Rodríguez Santos, amb la col·laboració de Benet Torres, ha estat proclamat guanyador del primer premi del Concurs Nacional de