Hi participen 14 restaurants d'arreu de l'illa, del 3 al 12 de maig
Hi participen 14 restaurants d'arreu de l'illa, del 3 al 12 de maig
Es Llombards torna a ser escenari d'un acte ben interessant, de caràcter
La Universitat de les Illes Balears i els consell regulador d'aquest embotit
Pollença sempre ha estat un bon lloc per gaudir d'un bon gelat. I ho continua essent
Cuina catalanaCarrer Sant Feliu, 25, 17240 Llagostera, GironaCatalunya/Llagostera972 83 06 26www.elstinars.com50 euros[:ca]De 13 h a 15.45
El restaurant s'ubica dins les instal·lacions de l'hotel Suites del Lago, el més sostenible de Menorca, concretament
Com indica el nom d'aquest cafè, La Tertúlia convida a compartir moments, a parlar mentre es
El Celler Can Amer d'Inca és una aposta culinària que combina la bona cuina tradicional amb
Púdin de castanya: Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients i abocau-los dins el motlle.
La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades a damunt, típicament pebrera o pebrot,
Per al bescuit: Posar la mantega, el sucre, la sal i la ratlladura de taronja en un bol i batre junts fins
Tallar una fulla de massa filo en 2 tires. En una tira de massa filo pintada amb mantega, posar melmelada de maduixa
Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions
Per a la crema de bròquil , piquem els porros i el carbassó ( amb pell ) i el col · loca'ls