La recepta de quiche d'espinacs és molt senzilla. És un plat bo de preparar i que es pot menjar com a entrant
/FarinaBaixa/Entre 30 i 60 minutsPasquaLa colomba (que en italià, significa colom) són unes postres originàries d’Itàlia que es consumeixen especialment durant la
Postres/Llet/Ous/PaBaixa/Més de 2 horesIngredients Per al pa de pessic: 5 ous 200 g de sucre 200 g de farina de rebosteria 1
Ara que fa una mica més de fred, fa ganes menjar plats més calents. La fondue és una opció gastronòmica ideal per
Com elaborar un lluç amb salsa verda per els dies calorosos d'estius
El cuiner Edgar Rodríguez Santos, amb la col·laboració de Benet Torres, ha estat proclamat guanyador del primer premi del Concurs Nacional de
Aquesta recepta de pastís de verdures és senzilla i bona de fer. La part que duu una mica més d'elaboració és tallar
El naan és un tipus de pa, típic de la cuina de l'Índia i Pakistan
Els mocktails són begudes dissenyades per a semblar còctels, però sense contenir alcohol
El xató és un dels plats tradicionals catalans més populars. Se sol consumir a l'hivern, concretament en l'època de Carnestoltes i Quaresma,
La carabassa és un aliment de tardor. Amb només cinc passes podeu preparar un pastís de carabassa molt fàcil i gustós
Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que
La crema cremada és un dels dolços més típics i un dels més saborosos.
Les pomes al forn amb canyella són unes postres econòmiques. A més a més, és una recepta molt senzilla de preparar. Les
Recepta galetes de mantega
Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per a una festa d'aniversari. Les galetes
El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona
El restaurant Can Tito es troba al Born del Molinar (Palma). Sebastià Serra Socies, originari de sa Pobla i conegut com Tito,
La coca de Sant Joan és sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per