Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Els pastissers Joan i Mara elaboren autèntiques delícies dolces a la Pastisseria Dolça del Port d’Andratx.

Hi trobareu bombons (amb oli d’oliva verge extra, de licor d’herbes, de te roibos provençal) també hi trobareu núvols de maduixa, xocolates, ametlles mallorquines recobertes de xocolata, pastissos variats, croissants, ensaïmades i molt més, tot elaborat per ells mateixos.

El local es troba devora l’església del Port d’Andratx. Joan i Mara es formaren a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i al Culinary Art School de Tijuana (Mèxic), respectivament; i han après l’ofici amb el pastisser català Oriol Balaguer. Després treballaren a la partida de postres al restaurant Oliu d’Andratx, fins que l’any 2016 obriren el seu propi obrador i botiga: Dolça Pastisseria.

Ver mapa más grande