Hamburgueseria Los Amigos de Paco

La hamburgueseria Los Amigos de Paco es un lloc que dia a dia s’ha fet un nom a Palma. El motiu són les hamburgueses gurmet que hi preparen però la seva carta també inclou natxos, ensalades i burritos.

D’entre les hamburgueses gurmet més destacades cal parlar de la Pata Negra (carn de vedella, pernil ibèric i formatge manxec), la Jalisco (carn de vedella i porc, cilandre, xile i salsa guacamole), la Pumkin Burguer (carabassa amb curri groc i salsa d’herbes aromàtiques) o la Mediterrània (carn de pollastre, tomàtiga seca, olives negres i maionesa d’alfabaguera).

Els ideòlegs són en Paco i en Lucas, que a més cuinen l’hamburguesa Monster, una peça de 500 grams de carn. Qui se l’acabi en mitja hora entrarà al mur dels valents i guanya una camiseta.

Visualitza el mapa complet

1 comentario

  1. El menjar és correcte, però car pel que és. A més a més, això de triturar els ingredients dins la carn en alguns casos és un pecat. Després l’hamburguesa no és més que pa, lletuga i carn (massa aixuta).

    Les patates són casolanes i el pa molt bo (llevat de les dels plats dels nins). Els nachos que demanàrem bastant dolents

    La quantitat una mica justa i el preu desorbitat per un lloc així.

    L’atenció dels cambrers correcta. S’equivocaren perquè tenien una gentada i anaven de bòlit. El cambrer ens agradà molt més que ella.

    No hi tornarem. Especialment perquè vàrem intentar deixar un comentari semblant a n’aquest a Cómete Mallorca i no el varen voler publicar. Ells sabran…

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Restaurants